AĞUSTOS 2020 BASIN BÜLTENİ

SAN DECO’DAN YENİLİKÇİ ADIMLAR…

Efekt boyanın yanı sıra su bazlı iç ve dış cephe boyaları ile fonksiyonel boyalar, yardımcı ürünler, stencil serisi ürünleri ile de adından söz ettiren San Deco, boya sektöründeki yenilikçi çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Son olarak çalışanlarının “işaret dili” eğitimi alarak sertifika sahibi olmalarını sağlayan firma aynı zamanda yenilenen web sitesi ile de daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor.

İletişimde duyarlılığı artırma üzerine fark yaratan bir projeye imza atan San Deco, Bauhaus personeline yönelik olarak T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Özel Unvan Eğitim Kurumları Türk Dili İşaret Dilli Eğitmeni Hülya Yağız Kavak tarafından 120 saatlik temel ve 120 saatlik uygulama eğitimlerinin verilmesini sağladı. Sınavı başarı ile geçen çalışanlara işitme engellilerin sözsüz dili olan “işaret dili” eğitimi sertifikaları dağıtıldı.

Yeni web sitesi yayında…

San Deco’nun efekt boyalar alanında sahip olduğu bilgi ve birikimin yepyeni bir içerikle beraber efektif bir şekilde sunulduğu yeni web sitesi yayına girdi. San Deco’nun bu yeni web sitesinde San Deco Tasarım Akademisi hakkında geniş bilgi alınabilecek bir bölümün yanı sıra, eğitim almak isteyenler için eğitim modüllerinin detayları, eğitmenler hakkında kısa bir bilgilendirme ve başvuru formu da yer alıyor. 

San Deco ürün gamı ile ilgili detaylı bilgilerin yer aldığı bölümün yanı sıra sıkça sorulan sorular, mimarlar ve tasarım odaklı çalışanlar için de özel bir bölüm bulunuyor.  San Deco bayileri ile ilgili bilgi ve adreslere de ulaşılabilen yeni web sitesinde bayilik konsepti ile ilgili detaylı bilgiye de ulaşmak mümkün.