HAZİRAN 2020 BASIN BÜLTENİ

SAN DECO’DAN BOYAYA EĞLENCELİ BİR YAKLAŞIM
San Deco Fonksiyonel Boyalar
Boya sektöründe teknolojinin gelişimi, ar-ge çalışmaları ve beraberinde inovatif ürün süreci her geçen gün yenilikçi ürünleri tüketicinin ve sahanın beğenisine sunuyor. San Deco ürün gamına en son eklenen Writewall şeffaf yazı tahtası boyası ve projeksiyon boyası Projector ile Fonksiyonel Boya gamı içeriği genişledi.
Günümüzde boya evlerin içinde, duvarlara renk katma dışında, günlük kullanımda da elimizin altında her gün kullanabildiğimiz bir fonksiyona büründü. Kafe ve restoranların menülerini yazdıkları günlük kullanımda sıklıkla karşımıza çıkan kara tahta boyası ile başlayan bu süreç , magnet özellikli boyalar, renklenen karatahta boyası, farklı kalemler ile yazılabilen yazı tahtası boyaları gelişmekte olan bu sürecin ilk adım ürünleri olarak karşımıza çıktı. Kafelerden sonra, işyerlerine, evlerde mutfaklara, çocuk odalarında kullanımı ile devam eden ürünler boyanın bilinen yapısı dışında eğlenceli, fonksiyonel tarafını da tüketicilerin beğenisine sunuyor.


Tebeşirle Duvarlarda Eğlence
San Deco “Chalkboard”
Yaşı 40’ın üstünde olanlar mutlaka tebeşirle yazı yazılan sınıfları hatırlayacaklardır. Koyu yeşil bir sınıf tahtası önünde eski güzel günler… Bugünlerde ise daha modern cafelerde, siyah boya uygulanmış yüzeylerde tebeşir ile yazılmış menülere rastlıyoruz. San Deco Chalkboard  boyası siyah renginin yanında, alternatif 4 farklı rengi ile bu keyfi evlerinize getiriyor. Su bazlı yapısı ve kolay uygulaması ile ister çocuk odasında isterseniz mutfağınızda güvenle kullanabilirsiniz.


Duvarların Çekim Gücü
San Deco Magnetic
Buzdolabınızın üzerindeki notlar, seyahat anılarınız olan magnetlere yer kalmadı mı? Peki bunları duvarlarınıza asmaya ne dersiniz?  Sandeco Magnetic   ile mümkün, su bazlı yapısı ve mıknatısları tutma özelliği ile artık duvarlarınızın da çekim gücünü hissedeceksiniz. Sandeco Magnetic’in mıknatıs boya olma özelliği ile duvarlarınızı bir pano haline dönüştürebilirsiniz.


Yazın Duvarlara Özgürce
San Deco Writewall-San Deco Writewall Şeffaf
Sizin de içinizden duvarlara yazı yazmak, resim yapmak geldi mi? San Deco Writewall ve  San Deco Writewall  şeffaf ürünleri ile istediğiniz her yüzeyde bu hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. San Deco Writewall beyaz, mavi, pembe, inci krem renk seçenekleri ile San Deco Writewall şeffaf yapısı ile uygulandığı yüzeyleri marker kalemler ile yazılıp silinebilir hale getiriyor.


Sunumlarda Projeksiyon Perdesine Son
San Deco Projector
Sunumlar ve video gösterimleri, iş ve eğitim dünyasının en çok başvurduğu bilgi paylaşım ve öğrenim araçları arasında yer alıyor. Toplantı odaları, konferans salonları, sınıflar, amfiler ve sunum ihtiyacı olan diğer tüm alanlarda projeksiyon perdelerinden yararlanılıyor. San Deco Boya, Ar-Ge çalışmaları sonucunda geliştirdiği projeksiyon boyası  San Deco Projector  ile perdeye güçlü bir alternatif sunuyor.
Su bazlı ve tam mat görünümlü fonksiyonel bir iç cephe boyası olan San Deco Projector, ışığın bir kısmını içine hapseden formülü ile kullanıldığı alanlarda perdeye göre daha yüksek kalitede görüntü sağlıyor. Projeksiyon perdesinde yüzde %30 oranında üstün görüntü performansı sunan San Deco Projector, uzun süreli sunum, video ve film izlemelerinde gözde oluşan yorgunluk hissinin de önüne geçiyor.
Yüzey boyası niteliğiyle yer kaplamadığı için daha geniş mekan kullanımına imkan tanıyan Projector, uygulama kolaylığıyla da dikkat çekiyor. San Deco Projector, ev, okul ve işyeri vb. alanlarda kısa sürede duvar yüzeyine uygulanarak, birkaç saat içerisinde kullanıma hazır hale geliyor.


SAN DECO BOYA HAKKINDA
Yüzde 100 yerli sermayeye sahip Türkiye’nin ilk efekt boya üreticisi San Deco, kimya sanayindeki faaliyetlerine 1965 yılında başladı. 90’lı yıllarda Ar-Ge ve üretimde dekoratif segmentte yer alan efekt boya üzerine yoğunlaşan San Deco, Kocaeli Dilovası ve Cezayir’de toplam 11 bin m² alana kurulu tesislerinde toplam 29 bin ton üretim kapasitesine ulaştı. Büyüme ve üretimde insan ve çevreyi merkeze olan San Deco, TSE ve A+ gibi ulusal ve uluslararası üst düzey standartları uyguladı.
Yarım asırlık tecrübesiyle efekt boya alanında uzmanlaşarak “Mimari Boya” konseptiyle yapı sektörü, boya sanayi ve mimarlık dünyasına tasarım odaklı inovatif fikirler sunan San Deco, benzersiz ürün yelpazesi, dört kıtada 40 ülkeye yayılan uluslararası pazar gücüyle, dekoratif boya sektörünün önde gelen markası oldu.
Efekt boyanın yanı sıra su bazlı iç ve dış cephe boyaları ve fonksiyonel boya üretimi yapan San Deco, Türk boya sanayinin büyüme ve istihdamına katkı sunmak hedefiyle kurduğu San Deco Tasarım Akademisi’yle sektörel eğitim, nitelikli ustaların yetişmesi ve yenilikçi mimarların gelişimine destek için çalışıyor.


Bilgi için:
+90 216 575 56 56
https://www.sandeco.com.tr
https://www.instagram.com/sandecoofficial
https://www.facebook.com/SandecoOfficial