Sandeco - Premium Çelik Sonlama Malası

Premium Çelik Sonlama Malası

ÖZELLİKLER

-Çelik kısmın köşeleri, daha rahat bir kullanım için yuvarlatılmıştır. Böylece ucu keskin ve tehlikeli değildir.

-Özel sapı, malayı kavrama rahatlığı sağlamakta ve uygulama esnasında eli terletmemektedir. Malayla bir yüzeye şekil verirken elin rahat hareket edebilmesi oldukça önemlidir. Çünkü istenen yüzey dokusunu elde etmeye katkıda bulunan önemli bir faktördür. Profesyonellerin hızlı ve dengeli boyama yapabilmeleri için malzemeler özenle seçilmiş ve ürün özel olarak tasarlanmıştır.

-Premium Çelik Sonlama Malasında kullanılan özel sap ve paslanmaz çelik malzemeleri uzun ömürlüdür. Kullanım sonrasında üzerindeki malzemeler kuruyup katılaşmadan malayı temizlemeniz ve bir sonraki kullanıma kadar temiz saklamanız tavsiye edilir. Mala paslanmaz çelikten yapıldığı için, su bazlı boya ürünleri su ile mala üzerinden rahatlıkla temizlenebilmektedir.

-Sıva ve macun kıvamındaki ürünler ile kullanıma uygundur. Yüzeyin sonlama işlemi için oldukça tercih edilen bir premium sonlama malasıdır.

-Mala seçilirken hangi işlemde hangi ürünle kullanılacağı ve malanın teknik özellikleri göz önünde bulundurulmalıdır.

– Sandeco ürünlerinden; Beton Deco , Obiante, Travertino, Decocam, Teramix, Travertex, Dogamin Naturel, ürünleri ile kullanıma uygundur.

Sandeco E-Shop Satın Al