San Deco olarak başarının ve etkinliklerin fazlaca yer bulduğu dolu dolu bir yılı daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz! Yenilikçi tasarımlarımız, kaliteli ürünlerimiz ve müşteri odaklı hizmet anlayışımızla birlikte, birçok başarılı projenin altına imzamızı attık. Bu yeni yılda birlikte büyümek ve daha güzel projelere imza atmak için sabırsızlanıyoruz.

HER RENGİ GÜZEL CUMHURİYET

San Deco ailesi olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını büyük bir coşku ve gurur içerisinde kutladık.

Cumhuriyetimizin temelleri üzerine inşa edilen bu büyük mirası, geçmişe duyduğumuz saygıyla birlikte, geleceğe umut ve heyecanla bakmanın keyfini yaşadık. Gelecekte de Cumhuriyetimizin ışığını taşıyarak, ülkemizin daha aydınlık yarınlara ilerlemesine katkıda bulunmayı sürdüreceğiz.

Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu büyük mirası bize armağan eden tüm ulu önderlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılını coşku ve sevgiyle kutlamanın mutluluğunu tüm San Deco ailesi olarak paylaşıyoruz.

GÜLPERİ ODABAŞ, 5. DİJİTAL CEO VE LİDERLER ZİRVESİNDE!

Çeşme’de gerçekleşen 5. Dijital CEO ve Liderler Zirvesi, Cumhuriyet’in 100’üncü Yılı temasıyla coşkuyla kutlandı. Etkinliğe, San Deco Yönetim Kurulu Başkanı Gülperi Odabaş da katılarak zirveye renk kattı.

Gülperi Odabaş, “Topluma İlham Veren ve Değer Katan İş Kadınları” ödülüne layık görülerek, etkinlikte Sanayi ve Üretim Paneli’nde yaptığı etkileyici konuşmasıyla katılımcılara değerli bilgiler sundu. Odabaş’ın konuşması, katılımcıları hem düşündürdü hem de ilham verdi. Bu etkinlik, liderlik, inovasyon ve toplumsal değerlerin bir araya geldiği unutulmaz anlarla dolu bir deneyim oldu.

SHERDECOR SAN DECO TASARIM AKADEMİSİNDE!

Dekoratif boya uygulamalarındaki tarzı ve yeteneği ile tanınan ünlü boya ustası Sherdecor, uygulama tekniklerinden iç mekâna uygun renk seçimlerine kadar dekoratif boya hakkındaki tüm teknikleri katılımcılarla uygulamalı şekilde paylaştı!

Dekoratif boyaların uygulama tekniklerini en ince ayrıntısına kadar öğrenme ve tasarımda yaratıcı desenler ve dokular oluşturma şansını yakalayan birçok farklı katılımcı, bu özgün uygulama alanının tekniklerini ayrıntılarıyla öğrendi.